Bij het lezen van de term full circle denk je ongetwijfeld, ‘hier heb je weer een nieuw woord voor de marketing bullsh*t bingo’?! Maar toch staan we er 100% achter. Velen noemen zich namelijk full service maar wij vinden dat die term de lading niet dekt.

Je bedrijf bestaat toch geen maand of een jaar?! Nee, het is een continue proces van evalueren, verbeteren en aanpassen. En zo werkt het met marketing en communicatie net zo. We gaan namelijk niet op onze handen zitten en wachten tot je ons vraagt iets moois te maken. Nee, liever werken we als volbloed marketeers mee aan je marketingaanpak. Hoe je naar de markt gaat, en wie doet er in die markt eigenlijk mee. Daar hebben we namelijk wel wat ervaring in ;)

Uiteindelijk komt uit die oefening automatisch welke boodschap we naar welke doelgroep moeten gaan communiceren. En aangezien we ook een communicatiebureau zijn kunnen we ook dat voor je uitwerken.


Van marketing plan tot communicatie = full circle

Maar daar stopt het niet. Eens we de communicatie netjes hebben uitgewerkt moet het ook de wereld in en daar komt ook weer heel wat bij kijken. Misschien heb je het proces en de leveranciers al en dat is prima. Maar wat als dat niet het geval is?

Dan zijn wij er om je te ontzorgen. We coördineren de volledige uitrol, van prijsaanvragen, briefing, bewaken van timings en kwaliteit tot zorgen dat die direct mailing in de juiste bus terecht komt.


Van advies, creatie tot coördinatie = full circle

Heb je wilde plannen en wil je hierover sparren?

Get some buzz en laat ons afspreken.